Kristína Janeková - Povznášajúca láska

Stav:Voľný predaj
Číslo položky: 150081
Počet návštev:173
Rok: 2023
Značenie: ano
Technika: Akryl
Motív: Krajina, Obrazy s dejom
Rozmery: 50 x 70 cm
Cena: 700
Kupujem
Popis

Nespočetné množstvo umelcov sa snažilo vo svojich dielach vyjadriť večnú a najkrajšiu tému Lásky.
Vnímam ju ako najhlbší ľudský cit, ktorý nás dvíha do výšin, vznášame sa ako motýle, cítime sa byť súčasťou nekonečného vesmíru...
Všetko sa zdá byť krásne, farebné, žiariace, veselé, optimistické, pozitívne. ...
V maľbách na tému Láska zobrazujem toto svoje vnímanie v symboloch. Nielen v klasickom symbole lásky – srdci, ale aj v motýľoch, kvetoch, v siluetách dvojíc a rodín, ktorých efekt umocňujem výberom radostne a pozitívne pôsobiacich farieb.
Maľba s témou lásky vám pomôže prilákať ju do svojho života či posilniť tú, ktorú už prežívate. Myslím, že maľba môže byť vhodným darčekom pre milovanú osobu.
Obraz maľovaný kvalitnými umeleckými akrylovými farbami aj po bokoch napnutého plátna, takže nie je potrebné ho rámovať.

Kristína Janeková
Zobraziť signatúry

(1990-)
Miesto narodenia: Komárno

Narodila som sa v roku 1990 v Komárne.

Štúdium

Od ôsmych rokov som navštevovala základnú umeleckú školu a umelecké štúdiá pokračovali aj na strednej škole. Akademické vzdelanie som získala na Univerzite Komenského v Bratislave.

Oblasť tvorby

Rada tvorím najmä pre deti. Inšpiruje ma nekonečný svet krištáľovo čistej detskej fantázie. Ako matka malého dieťaťa sa viem vcítiť do detských túžob a predstáv a snažím sa ich zakomponovať do malieb, aby pozitívne vplývali na detskú dušu. Pretože naše deti potrebujú lásku, krásu, harmóniu, pokoj a radosť.

Som večný romantik a preto sa okrem tvorby pre deti venujem aj romantickej maľbe pre dospelých. Snívam o imaginárnych svetoch, v ktorých pestrofarebné motýle poletujú nad rozkvitnutými lúkami plnými voňavých kvetov a melódií spievajúcich vtákov, ale aj o nekonečnom tajomnom vesmíre, s ktorým sme prepojení.
Tieto fantazijné nápady sa potom snažím dostať na plátno.

Myslím si, že väčšina z nás potrebuje aspoň v mysli a predstavách, uniknúť z každodennej, často až príliš hektickej a chaotickej reality do iného – krajšieho, čistejšieho a bezstarostnejšieho sveta.
To je konečný cieľ mojej tvorby. Pomáhať ľuďom žiť krajší a harmonickejší život a inšpirovať ich k uvoľneniu mysle a snívaniu.

Autorove diela v priamom predaji

Sloboda duše 2.Sloboda duše 2.
Číslo položky: 150086
Voľný predaj

Cena: 450 €
Schody k rodinnému šťastiu a láskeSchody k rodinnému šťastiu a láske
Číslo položky: 149345
Voľný predaj

Cena: 450 €
Povznášajúca láskaPovznášajúca láska
Číslo položky: 150081
Voľný predaj

Cena: 700 €
KolibríkKolibrík
Číslo položky: 149344
Voľný predaj

Cena: 450 €